Termeni si conditii

Prin Termeni și condiții se înțeleg condițiile de vanzare a produselor din cadrul magazinului online www.ameliestudio.ro.

Folosirea acestui site, respectiv înregistrarea unei comenzi, implica: acceptarea de catre Dumneavoastra a termenilor și condițiilor, acceptarea de catre Dumneavoastră a utilizarii adresei de poșta electronica (e-mail) ca tehnica de comunicație la distanță. Pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului, se recomanda citirea cu atenție a tuturor Termenilor și Condițiilor, Confidentialitate, Cum cumpar, Livrare si plata, Retur.  Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare prealabila. Sunteți de acord și acceptați ca, fara nici o notificare prealabila, putem șterge sau adauga orice informație pe site sau întrerupe orice activitate pe site, iar în cazul în care se fac referiri la alte site-uri nu garantam și/sau confirmam sub nici o forma tipul de informație pe care îl veți gasi pe aceste site-uri.

Datele obținute de la  Dumneavoastră  vor fi folosite în următoarele scopuri.

– livrarea produselor/serviciilor comandate și facturarea acestora;

– pentru a lua legătura cu Dumneavoastră;

– trimiterea de buletine informative periodice (Newsletter) – cu aprobarea Dumneavoastră.

Copyright

Continutul acestui site, www.ameliestudio.ro imagini, texte, elemente de grafica Web, scripturi, programe, logo-uri, baza de date, precum si alte date, sunt protejate de “Legea drepturilor de autor” si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala.

Toate aceste elemente enumerate mai sus sunt in proprietatea exclusiva a SC Amelie Studio SRL si nu pot fi utilizate pe orice alt website, fara acordul prealabil al proprietarului, acord in scris.

Folosirea fara acordul companiei SC Amelie Studio SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Continutul paginilor acestui website nu va fi copiat, duplicat, reprodus, transferat, incarcat, publicat sau distribuit in orice mod, in totalitate sau partial, fara acordul prealabil scris al proprietarului.

 

Va multumim pentru intelegere si speram intr-o colaborare benefica ambelor parti!