Te asteptam cu drag sa vizitezi magazinul nostru online, pentru a achizitiona cele mai inedite si speciale aranjamente sau decoruri, menite sa contureze importanta aparte a fiecarui eveniment.

Cum comand?

ONLINE

In cazul in care este prima comanda pe site, ai posibilitatea de a alege intre comanda directa sau crearea unui cont de client. Este un proces foarte simplu si rapid, care necesita doar introducerea a catorva date personale, cum ar fi numele, adresa de livrare, numarul de telefon si adresa de e-mail.

Orice produs disponibil pe site se poate comanda prin accesarea butonului Adauga in cos si selectarea cantitatii in dreptul produsului. Pana la finalizarea comenzii ai posibilitatea sa adaugi in cosul de cumparaturi, sa modifici cantitatea comandata sau sa stergi un produs .

Produsele raman rezervate in cosul de cumparaturi timp de o ora. In cazul in care comanda nu se finalizeaza in acest interval de timp, cosul de cumparaturi se anuleaza si produsele redevin disponibile pe site.

TELEFONIC

Iti stam la dispozitie pentru comenzi noi si telefonic  de luni pana vineri intre orele 9:00 si 17:00, la numarul de telefon 0720 528 125.

Tarifele aferente produselor prezentate pe site sunt exprimate in RON si includ TVA. Costul pentru transport se va adauga automat la costul comenzii si se va regasi in factura, la totalul de plata. Aceasta se va emite pe baza informatiilor furnizate de catre client.